Privatpersoner

Grattisflygningar

Perfekt födelsedagspresent, julklapp eller varför inte till möhippan/svensexan? Ett av klubbens tvåsitsiga plan samt pilot bokas för ändamålet och detta brukar vara mycket uppskattat! Flygturen tar ca 15 till 30 minuter, beroende på vädret och manövrerna.


Möjligheten att boka presentflygningar finns under årets alla dagar. Flygsäsongen är lördagar och söndagar från april till oktober (Juli månad undantagen). Kan även finnas möjlighet vissa vardagkvällar i samband med skolning.

Du som ger bort en presentflygning kan välja mellan två olika varianter. Vi erbjuder en Guld och en Silverflygning. Silverflygningen kostar 2000 kronor och då bogserar vi upp till 1000 meters höjd och sen glider vi ner. Det tar ca 15 – 20 minuter. En Guldflygning kostar 3000 kronor och då bogserar vi till 1500 meter. En sån flygning tar 20 – 30 minuter och är verkligen en upplevelse!

Vad kan vi då göra under flygningen?

Det beror på passageraren i stor utsträckning. Om det är en passagerare som inte flugit småflygplan tidigare så vinnlägger vi oss om att flyga lugnt och fint så det blir en så trevlig upplevelse som möjligt. Lugnt och fint blir också längsta flygningen.

Har passageraren erfarenhet från flygning i småflygplan kan vi erbjuda möjligheten att prova på högfartsflygning och termikflygning.

Om passageraren vill så får denne prova på att flyga själv också. Enda risken med det är att det kan ge mersmak och att han eller hon vill börja flyga själv!

Så tveka inte utan ge bort en present som definitivt blir minnesvärd!

Äventyrspaket

Om du vill ge bort mer än en flygning så rekommenderar vi att du ger bort ett äventyrspaket. Ävebtyrspaketet innehåller 5 starter med lärare där läraren går igenom de första 5 lektionerna med den som flyger. Dessa lektioner tillgodoräknas personen i fråga om han/hon väljer att fortsätta sin utbildning och ta ett certifikat. En perfekt present till den som är riktigt intresserad från början.

Se prislistan http://jsfk.com/prislista för året under punkt 3 för gällande priser för äventyrspaket.

Gruppbokningar

Möjligheten att boka flygningar för en grupp med människor finns också. Kanske är det tjej eller grabbgänget som ska hitta på något eller några vänner som vill prova på och ha en jättekul dag. Mindre grupper (1-5 pers.) som vill flyga längre tid och prova mer kan boka grattisflygningar tillsammans och be att få flyga vid samma tillfälle, vi försöker då lösa detta i möjligaste mån. Större grupper eller mindre grupp som vill ha mer lektion än upplevelse bokar provlektioner. Bogserhöjd på provlektion är max 600m och priset är enligt gällande prislista för året. ex. året 2012  är 450:-/start för juniorer (under 21 år gammal) och 600:-/start för seniorer.

Se prislistan http://jsfk.com/prislista för året under punkt 4 för gällande priser för grupper.

Så här gör du:

Grattisflygningar

Pengar för vald gratulationsflygning sätts in på BG 786-6403. Skriv namn på jubilaren och ditt (betalarens)  namn och kompletta adress. När pengarna kommit in på kontot skickar vi dig ett presentkort i färg där det står namn på den person som ni ringer och bokar flygningen med.

Eller swisha pengar för vald gratulationsflygning till 123 180 58 52. Skriv namn på jubilaren i meddelandet och maila jubilaren och ditt (betalarens) namn och kompletta adress till e-post: kassor@jsfk.com.

Eller ta kontakt med kassören, tel. 070-648 82 36, gärna via sms eller e-post: kassor@jsfk.com.

Normal leverans är 1-2 veckor. Önskas snabbare leverans, kontakta kassören.

30 dagars öppet köp gäller på presentkort om ingen annan överenskommelse görs vid köp. Öppet köp gäller enbart ursprunglig köpare.

Annars: Kontakta oss!

Äventyrspaket och gruppbokningar

Kontakta oss!

Kommentarer är stängda.